Jongerenreis India 2021 Leerdam/Gorinchem

India Mission | Verre Naasten organiseert, in samenwerking met de gemeentes Leerdam en Gorinchem, een jongerenreis naar Noord-Oost India. Een enthousiaste groep van 14 deelnemers in de zomer van 2021 diverse projecten in dit mooie land gaan verkennen. 

Het ontmoeten van  christelijke jongeren van verschillende culturele achtergronden uit de kerken in de regio van Kalimpong staat centraal. De reisgroep komt op plekken die voor de normale toerist verborgen blijven en ze duiken diep in de inspirerende cultuur en geschiedenis die dit land rijk is. Met eigen ogen zullen de jongeren zien en ervaren wat voor verschil de kerken in India in hun omgeving maken, dat is de insteek van de reis!

Om deze reis mogelijk te maken, zullen diverse fondsenwervende activteiten worden uitgevoerd door de reizigers. Doneer via deze pagina en maak zo deze reis en het werk van onze partners in het Noord-Oosten van India mogelijk!

23/10/2020
19:45

Andre

Bekijk alle

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!