Roeien voor levensreddende EHBO-trainingen in India

van totaal € 5.000 (53%)

Roeien voor levensreddende EHBO-trainingen in India, dat is wat vijf studenten uit Delft op woensdag 29 mei gaan doen tijdens de Ringvaart Regatta. Benthe, Joas, Julian, Marieke en Nathan leggen 100 kilometer per roeiboot af tussen Delft en Amsterdam. Hun doel: 1500 mensen in India voorzien van een EHBO-training. Help jij mee? Sponsor deze studenten tijdens hun actie en draag bij aan levensreddende EHBO-trainingen in India. Voor iets meer dan €5 sponsor je al een EHBO-training voor één van de 1500 deelnemers. 

Nathan zegt: ''Wij zijn VLOT en op 29 mei gaan wij de ringvaart van 100 kilometer roeien! Dit is een hele uitdaging en dat doen we ook niet alleen voor het sterke verhaal. We willen namelijk geld ophalen voor de stichting Verre Naasten. Met dit geld steunen we dan een project waarbij mensen in India EHBO cursussen krijgen en ook leren hoe ze deze vaardigheden aan hun omgeving kunnen overdragen. Wil jij nou samen met ons dit prachtige project steunen? Doneer dan via deze actiepagina. Alle beetjes helpen:)''

Liefs,
Joas, Julian, Marieke, Benthe en Nathan 🚣🏼‍♀️

Levensreddende trainingen 

“Mijn naam is Shem Raomai en ik werk voor de Emmanuel Hospital Association (EHA). Dat is een koepel van christelijke ziekenhuizen in India. Ik werk op de noodhulp-afdeling. Een ongeluk zit in een klein hoekje, dat zie ik elke dag weer. Iedereen kan te maken krijgen met een noodsituatie, zoals een ongeluk, natuurramp, hartstilstand, brand of geweld. Als je dan weet wat je moet doen, kun je levens redden!

Daarom willen we vanuit EHA meer mensen levensreddende EHBO-trainingen geven. Tijdens de trainingen leren we deelnemers onder andere reanimeren en wat te doen bij noodgevallen. We gaan aan de slag met zoek- en reddingstechnieken, eerste hulpverlening, brandveiligheid en nog veel meer. Deelnemers krijgen na de training oefenmateriaal mee, waarmee ze anderen in hun dorp kunnen opleiden. ‘Ik wou dat ik deze training eerder had gehad’, vertelde een van de deelnemers, die enkele jaren terug betrokken was bij een heftig ongeluk.”

Help jij? Geef een gift om deze levensreddende EHBO-trainingen te organiseren voor 1.500 mensen in India. Alvast bedankt!

 

Bekijk alle
07-06-2024 | 16:33
31-05-2024 | 14:05
29-05-2024 | 20:59 Omdat we heel veel van jullie houden
29-05-2024 | 20:58 go vlot, jullie zijn toppertjes❤️
29-05-2024 | 18:19