Voedselpakketten in Bangladesh

Voedselpakketten in Bangladesh

Meer informatie

Vanwege de corona-lockdown zitten in Bangladesh veel mensen zonder werk. En geen werk betekent geen inkomen, dus geen eten… Bovendien zitten christenen in een lastig parket: vooral bekeerlingen met een islamitische, boeddhistische of hindoeïstische achtergrond hebben te maken met zware vervolging. Toch willen onze partnerkerken in Bangladesh (verenigd in de Grace Evangelical Church Trust) diaconaal present zijn en voedselpakketten uitdelen aan kwetsbare gezinnen uit de kerken. Zo’n pakket met rijst, olie en zeer kost 14 euro, en gezinnen kunnen daarmee zo’n 10 dagen vooruit.

Help jij ook mee, zodat de GEC-kerken voedselpakketten kunnen uitdelen? Start nu je eigen actiepagina en maak diaconale noodhulp van de kerken in Bangladesh mogelijk!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!