Klas 2AB

Helpt u ons mee om ervoor te zorgen dat men het in India beter krijgt?

Meer informatie

Klas 2AB wil graag hun rijkdom delen met andere mensen. We weten nu al wat meer van het leven in India af en we hebben gezien dat sommige mensen echt in armoede leven. Ze hebben bijvoorbeeld geen geld voor eten, onderwijs en/of om naar de dokter te gaan. Ook hebben ze in veel dorpen behoefte aan een goede waterbron of aan meer kennis over landbouw, zodat de oogst minder vaak mislukt. Door actie te voeren voor de mensen daar willen we hen steunen en ervoor zorgen dat ze het iets beter kunnen krijgen. Doet u/doe jij mee om deze mensen te helpen? Om ons extra te motiveren maken wij als leerlingen ook kans om zelf naar India te gaan, mits we ons volledig inzetten en zoveel mogelijk geld ophalen. We hopen dat u/jij ons wil helpen!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

14/11/2019
21:54

Anoniem

Bekijk alle

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!