Voedselpakketten in Zuid-India

Voedselpakketten in Zuid-India
Normal 435123b1e517b96e5150ebf6fb18ac1a77ad2405
van totaal € 14.500 (0%)

Vanwege de lockdown in heel India komen verschillende partnerkerken van Zuid-India Mission | Verre Naasten in actie. De bevlogen predikanten probeerden in eerste instantie uit eigen zak voedsel te kopen voor arme gezinnen, maar dat blijkt niet haalbaar. Want vanwege de lockdown zijn er in India veel dagloners zonder inkomsten komen te zitten. Hierdoor kunnen zgeen voedsel kopenlaat staan hygiënische middelenzoals zeep. De kerken schiet te hulp en bieden tientallen predikanten, honderden gemeenteleden en zeer arme gezinnen uit de buurt voedselpakketten aanzodat zij de komende tijd zichzelf en hun gezinnen kunnen onderhouden. In zo’n pakket (voor 3 weken) zit o.a. rijst, suiker, olie, thee en zeep. Het gaat om de ARPC-kerken in Bangalore (Anugraha Reformed Presbyterian Churches), de South India Reformed Churches (SIRC) en de Bangalore Reformed Church   

Help jij ook mee, zodat de kerken in Zuid-India noodhulp kunnen bieden? Start nu je eigen actiepagina en maak diaconale noodhulp van de kerken in Zuid-India mogelijk! 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.