#Deeljefeestje met George Mnisi in Zuid-Afrika

#Deeljefeestje met George Mnisi in Zuid-Afrika
van totaal € 2.500 (0%)

#Deeljefeestje met George Mnisi in Zuid-Afrika

 

'Eind 2009 startte ik als zendeling in Nellmapius, een township ten oosten van Pretoria. Onze gemeente komt trouw elke zondagochtend samen. We huren daarvoor een klaslokaal, van een school in de buurt. ’s Zondags voorgaan en het Evangelie uitleggen, vind ik een belangrijk deel van mijn werk: de gemeente heeft een Bijbels fundament nodig. Verder organiseren we verschillende activiteiten, zoals een kinderclub, Bijbelstudie voor jongeren en ook bijeenkomsten voor de mannen uit onze gemeente. Sommige van die fathers gaan ook met me mee op huisbezoek. Langzaamaan kan ik het werk meer verdelen, dat ervaar ik echt als een zegen van de Heer. Mijn vrouw Portia is pas gestart met bijeenkomsten voor jonge meiden uit onze gemeente. Elke maand komen ze samen, bij één van de meiden thuis.’

‘Onze gemeente heeft een kleine 80 leden, waarvan ongeveer een derde dooplid is. We zijn momenteel druk bezig met een eigen kerkgebouw, maar of dat allemaal gaat lukken met het gebouw dat we op het oog hebben… Ik weet het niet. In elk geval hebben we al verschillende acties gehouden om geld in te zamelen, zoals een bazar. Dat biedt ook mooie kansen om met de buurt in contact te komen. Datzelfde geldt voor een Bijbelstudie die we in de naastliggende wijk organiseren, bij een stel van onze gemeente thuis. Zij nodigen dan meteen hun buren uit. Hopelijk komt daar wat moois uit voort. Ook op onze kinderclub komen heel wat kinderen van buiten onze gemeente. Verder ben ik voetbaltrainer; ook dat levert waardevolle contacten op met jongens uit de buurt, in de leeftijd van 14 tot 17 jaar. Mooi werk!’ helpt u mij bij mijn inzet voor de kerk?

#Deeljefeestje met George en ondersteun zijn werk als predikant in Zuid-Afrika. 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.