Greijdanus Meppel in actie voor Verre Naasten

benjamin tuin

( Lid van team: 1EHV in actie voor Verre Naasten )

van totaal € 500 (200%)

ik ben benjamin,

wij zijn met school bezig met een india actie we halen geld op voor kinderen in india die niet naar school kunnen of we lnaar school maar een heel slecht gebouw.

wij met school proberen 34.000 euro op te halen want dat is genoeg voor een nieuw gebouw wij gaan nu voor een specifiek gebouw ergens in de bergen het heet the english bethel school.

het doel is per persoon ongeveer 125 euro op te halen 75 is ook goed maar ik wil daar graag overheen als u me wilt helpen daarmee kunnen we mischien wel mijn streefbedrag halen 500 euro dat bedrag wil ik graag halen omdat het echt veel is en mijn moeder komt uit india dus wil ik graag iets voor dat land doen waarmee ik het kan helpen.

 

Ik kom in actie voor een nieuw schoolgebouw in India. Help jij mee? Geef een gift op mijn actiepagina.

Waar onderwijs voor ons heel normaal is, is dat vaak in India niet het geval. English Bethel school, bij de grens van Bhutan, is opgericht door de kerk en is er voor de allerarmsten. Ze bieden goed, kwalitatief en christelijk onderwijs. Hierdoor krijgen deze kinderen ook kans om aan de armoede te ontsnappen en leren ze vaak ook God kennen. Super mooi!

Veel gezinnen deze regio kunnen onderwijs niet betalen. Engelish Bethel school wil graag een brug slaan tussen arm en rijk. En biedt daarom, als enige christelijke school in de regio, kwalitatief goed basisonderwijs voor de allerarmsten, tegen een redelijke prijs. Zo’n (basis)opleiding vergroot de kans op een betere baan enorm. En daarmee ook de kans voor kinderen (en gezinnen!) om aan de armoede te ontsnappen. Daarnaast bereikt Jezus’ liefde via de leerlingen van English Bethel school de huiskamers van de vele Hindoes in het gebied. En ver daarbuiten!

De Engelish Bethel school heeft een nieuw schoolgebouw nodig. En daarvoor kom ik samen met mijn school in actie! Help jij mee? Samen hopen wij €34.000 op te halen zodat er een nieuw schoolgebouw gebouwd kan worden. Alle kleine beetjes helpen. Alvast bedankt!

 

 

Bekijk alle

Handen uit de mouwen voor India bij A de Jonge

02-03-2023 | 13:26 Vandaag mocht ik de handen uit de mouwen steken voor India.  A de Jonge heeft mij hierbij geholpen. Na een ochtend werken kreeg ik vette donatie.  Supergaaf om te mogen werken bij A de Jonge!!    
Lees meer