wij voeren actie, (en mensen:)

sytske&babs het blam

( Lid van team: TH2D )

van totaal € 201 (92%)

iedereen houdt wel van taarten, cupcakes en zoeternij. Maar mensen in arme landen zoals bijvoorbeeld het eiland Sumba, hebben niet eens geld voor normaal eten. daarom gaan wij taarten gaan bakken om geld op te halen en daarmee de mensen op Sumba te helpen! doet u mee?

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
14-11-2021 | 11:25
05-11-2021 | 22:28
05-11-2021 | 18:02
05-11-2021 | 15:44 Ik vind het een goed project dat kinderen zelf actief zijn om geld te vermeerderen. Dat de opbrengst voor onze verre naaste is, ga door door!
01-11-2021 | 20:31
Bekijk alle

wie zijn wij en waarom doen wij dit?

23-11-2021 | 13:29 Heyyyy!  Wij dachten, laten we ons eens voorstellen, dan weten jullie ook wie er achter deze website zitten:) Wij zijn Babs het Lam en Sytske Bluemink en we zijn allebei 13 jaar oud. We zitten op het Greijdanus College in klas 2 van TL/HAVO. Wij hebben van stichting verre naasten de opdracht gekregen om geld op te halen voor het koeienproject op Soemba, en eiland in Indonesië. Het werkt zo: Wij zamelen geld in, dat gaat naar stichting Verre Naasten, en zij sturen het geld op naar Soemba. De mensen op Soemba kopen van dat geld een kalf om te verzorgen. Als dat kalf dan een koe is geworden, verkopen ze het vlees voor veel geld en kunnen zij eten, drinken, school en nog veel meer betalen. daarmee geven wij ze een beter leven. Dus wilt u een beter leven voor de mensen op Soemba? Doneer dan op deze site. (vinden we leuk) Oh, en bijna vergeten, we zijn ook te vinden op instagram als @taarten_van_sytskeenbabs. volg ons maar even, vinden we gezellig:)
Lees meer