Help the people stay healty!!!

Dit is de actie van Rozalie en Nabu

( Lid van team: GuidoO1M2018 )

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 300 (83%)

Wij zijn Rozalie en Nabu en vinden de omstandig heden in India echt heel erg! Er is geen goed stromend drinkwater in je eigen huis! Daarvoor kan je in India zo 20 km voor moeten lopen! De Hygiëne is ook heel slecht! Ze doen hun behoefte gewoon in het water! En wassen hun kleren ook in het zelfde water! Verder is de gezondsheidzorg ook heel erg slecht! Netzoals met het water moeten ze soms wel 500 km naar een ziekenhuis/hospitol lopen! Daarom willen we graag geld voor die mensen op halen! Helpt u ook mee?

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

Het gaat super goed!

07-05-2018 | 12:18 We hebben de 200 euro alweer gehaald!!! We gaan het verhogen naar de 300!!! We gaan erg ons best doen om het te halen! Dankjulliewel!!
Lees meer