Robbert Treurniet Sander de Groot

geld Uganda sander en robbert

( Lid van team: GuidoO1P2019 )

Doneer nu
Meer informatie

Wij zijn Sander en Robbert (13 jaar) van de Guido. Wij hebben veel geld en dat willen we graag delen met de arme mensen.We zijn gemotiveerd en we willen veel geld ophalen. We willen graag dat hun net zo goed les krijgen als ons. Daardoor gaan wij voor het meeste geld whe did it

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!