Verre naasten, mijn missie

Niels Prinsen

( Lid van team: Guido G2A )

Qr
van totaal € 50 (1541%)

Hoi! Ik ben Niels en ik doe samen met mijn vriend Marnix mee aan een een project voor school voor de Verre Naasten. De Verre Naasten is een organisatie die in landen zoals Oeganda of India de omstandigheden van de normale mensen daar verbeteren. Zo bouwen ze bijvoorbeeld scholen, kerken en huizen. Ook delen ze voedselpakketten uit en maken ze putten en pompen om water toegankelijker te maken. Dit doen ze allemaal via sponsoren en dus ook het geld dat u kunt geven. Wij zetten ons hiervoor in omdat wij vinden dat de mensen in landen zoals Oeganda ook gewoon recht hebben op dagelijks eten en drinken, een goede slaapplek, een goede school en een goede kerk. Daarom gaan we op 22 mei van het huis van Marnix in Amersfoort naar mijn huis in Harderwijk lopen (24 kilometer). Dit doen wij omdat sommige mensen daar ook niet zomaar een auto kunnen pakken om even snel naar een afspraak te gaan.

Wij zouden heel blij zijn met elke cent die u ons doneert.

 

Groeten,

Marnix en Niels, Guido G2a

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

Challenge gehaald!

24-05-2021 | 15:35  We hebben het gehaald! Het heeft exact 6 uur en 59 minuten geduurd. Het was erg zwaar en ik ben nog steeds een beetje aan het bijkomen, maar het is in ieder geval gelukt. Ik wil ook iedereen bedanken die ons gesponserd heeft een die iets bij wou dragen aan deze actie, want elke cent telt!
Lees meer