Samen maken we de wereld beter :)

Dit is de actie van Mirjam, Nienke en Lièn

( Lid van team: GuidoO1W2017 )

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 2.000 (103%)

Hoihoi! Wij zijn Nienke, Mirjam en Lièn.Wij zitten op de Guido in Amersfoort klas 1 vwo. We komen in Actie voor India! Van het geld dat wij ophalen wordt een multi purposecentrum in India ingericht. Wij zetten na elke actie foto's op deze site dan kunt u zien waar wij mee bezig zijn. Hopelijk wilt u ons helpen! Alvast bedankt :)

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

Geld voor toetsen

16-05-2017 | 13:22 We hebben aan docenten gevraagd of we geld konden krijgen voor het cijfer van onze toets. Daarvan hebben ze het gemiddelde genomen en dat hebben we in geld gekregen. In totaal hebben we daar €32,- mee verdient. 
Lees meer