Greijdanus Meppel in actie voor Verre Naasten

Manou Lengkeek

( Lid van team: GM Klas M2DH van der Struik )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 100 (0%)

Meer voedsel, schoolgaande kinderen en minder ziektes. Dat is de inzet van een landbouw- en gezondheidsproject voor arme boerenfamilies op het platteland in Noordoost-India. Zo zorgt een goede oogst - dus goede inkomsten - ervoor dat kinderen uit boerenfamilies naar school kunnen. En met een goed gevulde buik, gaan de leerprestaties ook nog eens omhoog! Voor dit mooie project van Verre Naasten komen leerlingen van Greijdanus Meppel dit jaar in actie tijdens de Maak Meer Marathon. Help je mee? Voor €20,- sponsor je al een landbouwtraining voor een groep boeren!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

India actie 2021

05-10-2021 | 09:11  Hallo allemaal!  Leuk dat je naar mijn (onze) pagina kijkt! Ik werk samen met mijn vriendin Ninthe van der Zwaag, wij gaan koekjes verkopen. Maar je kunt nu natuurlijk ook nu al doneren!  
Lees meer