Loura Mook

Samen staan we sterk!

( Lid van team: Voedselpakketten in Oeganda  )

Meer informatie

Ik wil mij heel graag inzetten om fondsen te werven voor mensen in Uganda die het heel erg zwaar hebben in deze corona-tijd omdat ik de armoede en honger in Uganda zelf heb gezien. Ik wil dat iedereen genoeg heeft en dat niemand verhongert; zeker niet in deze tijd! Heb jij daarom wat over voor deze mensen?

Link naar video: https://www.youtube.com/watch?v=d1N9tOYMTx0&feature=youtu.be

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

22/06/2020
15:49

Arjan

Bekijk alle

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!