Help Oeganda!

Dit is de actie van Joëlla Bos en Klaudia Koelewijn

( Lid van team: GuidoO1U2019 )

Nog te gaan

van totaal € 1.500 (52%)

Hoi

wij zijn Joëlla en Klaudia en wij houden actie voor Oeganda!

Deze actie is voor een school in oeganda die veel hulp nodig heeft, daarmee steunen we de organisatie Verre Naasten. Dit is een initiatief van onze school. De kinderen in Oeganda krijgen momenteel les in een kerk gebouw, maar hun lokalen zijn zeer klein en ze hebben haast geen schoolmateriaal. Sommige groepen hebben zelfs geen tafel en stoelen en moeten met ze allen op de grond zitten en als ze wel een tafel hebben zitten ze daaraan met 4 kinderen, ze hebben nauwelijks ruimte om te schrijven. Daarom is een bepaalde organisatie begonnen met het bouwen van een schoolgebouw maar ze moesten stoppen wegens geldgebrek. Er missen nog heel wat schoolspullen en materialen voor het gebouw

Dus wij gaan geld inzamelen voor de school in Kaïti, zodat de kinderen een fatsoenlijk schoolgebouw krijgen net zoals ons! 

U zou ons met dit project en natuurlijk Oeganda heel goed helpen!

Doneer snel!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

De Bunschoter

13-05-2019 | 11:10  Wij zijn 8 mei weer in De Bunschoter geweest
Lees meer