Joanne Kolsters

Fiets em d'r InDIA!

( Lid van team: Havo 4 D en E )

Doneer nu
Meer informatie

Mijn (niet) vette actie!

 

Actie IndiA:

Ik ga samen met mijn ouders niet snoepen! Dus geen chips, chocola, koekjes en frisdank! Elke week denken wij zo 10 euro te besparen. Dat geld dat wij besparen is voor de India-actie. Deze actie begint op maandag 28 oktober.

 

Actie IndiB:

Elke halve kilo die mijn moeder verliest, krijg ik vijf euro extra. 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

07/11/2019
16:30

Tanja

Bekijk alle

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!