100 klusjes voor een 10tje!

Jinthe Hutten

( Lid van team: Guido V1A )

Normal fe2e0010d0aa162fbe5953c9efb7bc631ad4aec5
Qr
van totaal € 1.000 (27%)

Hallo, wij zijn Mattis van de Geest en Jinthe Hutten en wij komen samen in actie voor Oeganda. 

Wij willen in de komende weken samen 100 klusjes gaan doen waarmee we 1000 euro gaan verdienen. Een tientje per klusje dus! Heeft u iets voor ons te doen?

Bijvoorbeeld: auto wassen, hond uitlaten, straat aanvegen! Wij willen in de meivakantie lekker aan het werk. 

Stuur ons een berichtje of laat een reactie achter op deze website. Heeft u geen klusje, maar wilt u wel doneren? Dat kan ook via deze site. 

Het geld gaat naar een project van de Verre Naasten in Oeganda. Het geld is bedoeld voor schoolspullen, trainingen voor vrouwen en jongerenkampen. 

Het zou superleuk zijn als jullie willen meedoen aan onze actie! 

Groetjes,

Jinthe en Mattis. 

update!

28 april:

 

 Wij zijn bij de LOS geweest dat is de lokale omroep van Bunschoten-Spakenburg! We hebben al meer dan 10 klusjes gedaan en samen 350 euro opgehaald!

 


Dit is ons filmpje van de LOS!
                                          (Je ziet ons vanaf de 13e minuut!)

 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.