Jakolien Meas

Corona-noodhulp - help kerken helpen!

( Lid van team: Diaconale corona-noodhulp wereldwijd )

Meer informatie

Veel mensen zijn wereldwijd getroffen door de Corona crisis. Geen inkomsten = geen eten voor hen. Veel van de partners die ik ken in Sri Lanka, Zuid-Afrika, India en andere landen vragen onze support, voor diaconale noodhulp, zoals voedsel. Help deze kerken en organisaties helpen in hun omgeving door bidden, en als je kan en wil, ook een donatie.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

16/08/2020
10:25

Sanne

Bekijk alle

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!