Ina van Rijssen - Oosterbroek

Fiets 'em d'r inDIA!

( Lid van team: Klas 2AB )

Doneer nu
Meer informatie

In februari 2018 ben ik samen met vier leerlingen in India geweest, daar heb ik gezien hoe anders het leven in India is en hoe arm sommige mensen daar zijn. Sommige kinderen kunnen niet naar school, omdat hun ouders het kleine beetje schoolgeld al niet kunnen betalen. Veel mensen zijn afhankelijk van landbouw en als de oogst mislukt is er geen eten en geen geld. Deze mensen zijn dan volledig afhankelijk van anderen en in India hebben ze geen Voedselbanken of andere sociale voorzieningen. Wij willen ze door deze actie ondersteunen en ervoor zorgen dat ze echt op een goede duurzame manier geholpen kunnen worden. Helpt u mij en mijn mentorklas mee?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

07/11/2019
21:36

Anoniem

Bekijk alle

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!