Greijd M Ilona Lassche

Tikkies all the way

( Lid van team: Havo 4 D en E )

Doneer nu
Meer informatie

Wil je mij alsjeblieft €5,00 betalen voor 'Verre naasten india' via
https://tikkie.me/pay/ecjnlc12nr38j0hhbdfh

Deze link is geldig t/m 22 oktober

Heee de verre naasten actie voor India is begonnen. Zouden jullie mij een handje willen helpen, door deze tikkie te betalen? De school zorgt er met deze actie voor dat er nieuwe scholen worden gebouwd en dat er dingen worden verbouwd die kunnen worden aangepast. Zo zorgen ze ook voor hygiëne trainingen en landbouw trainingen. Zodat ze voor zichzelf kunnen zorgen. Wij weten heel goed hoe het is om voor ons zelf te zorgen maar dat weten hun niet. Al deze dingen die de school gaat doen voor India zijn de basis dingen in ons leven, laten we die India ook gunnen en betaal deze tikkie! (Zodat ik u niet nog een tikkie hoef te sturen!😉)

Groetjes Ilona 🥰🥰

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

09/10/2019
16:53

Tikkie

Bekijk alle

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!