Uganda actie Veronique HV1a

Guido Veronique Ros

( Lid van team: Guido HV1a )

Qr
van totaal € 50 (140%)

Ik doe dit project samen met Marleen Hammer. We hopen dat u de mensen in Oeganda ook een deeltje van betere toekomst kunt geven.

Het geld gaat met name naar:

- De kerkgebouwen in Oeganda

- De scholen en het onderwijs voor kinderen

- De vrouwenopleidingen                                                                                                                                                   Zo krijgen de mensen daar een betere toekomst!

Wij hebben gekozen voor 2 leuke challenges! Lees ze in mijn blogbericht!

Groetjes Marleen Hammer en Veronique Ros                                                                                                                

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

Bedankt!

04-06-2021 | 19:45  Hoi! Bedankt allemaal voor uw donaties! We vonden het ook heel leuk om de challenges te doen! De eerste challenge was een ''What's in my mouth challenge!'' De kinderen moesten allemaal dingen proeven! Ze vonden het heel erg leuk! De tweede was de Jelly-Fruit challenge. Ik weet niet of u weet wat een jelly-fruit is, maar er staat een foto van op mijn pagina (bij de foto's😉) We hadden er allemaal lekker drinken in gestopt en die jeely-fruits moesten ze dan kapot bijten! Ook een groot succes! Bedankt iedereen! Groeten Marleen en Veronique
Lees meer