stichting tim en twan

guido Twan Groenenberg en Tim Schreurs :)

( Lid van team: Guidohv1b )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.150 (97%)

Wij zijn Twan en Tim. We zitten in de 1 Havo/Vwo willen ons best gaan doen om zoveel mogelijk geld op te halen voor de kinderen in Oeganda. Zij hebben het veel minder goed als wij en wij willen graag zorgen dat zij ook gewoon naar school kunnen. We kunnen dat niet zonder jullie hulp dus willen jullie vragen om ons te sponsoren. Dat kan via de link. Alvast bedankt, 

Groetjes Twan en Tim

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

Gevulde koeken verkoop!!

01-06-2021 | 20:10 Dinsdag 1 juni: we zijn druk met de voorbereidingen voor onze nieuwe actie; donderdag 3 juni zullen we zelfgebakken gevulde koeken verkopen op school. Het deeg ligt in de koelkast; morgen gaan we hard aan het werk om te zorgen dat we donderdag heerlijk verse koeken voor jullie hebben. Betalen kan via QR-code of contant. 
Lees meer