lekkerste lekkernijen koop je bij de JHA (voor de verre naasten)

Guido Anna Wimmenhove

( Lid van team: Guido HV1a )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 80 (87%)

Hoi, ik Anna en mijn vriendinnen Hanna en Jacolien willen graag geld ophalen voor Uganda! wij hebben een leuk idee om geld op te halen. Wij willen gebakjes bakken en verkopen. Wij hopen dat we veel geld kunnen ophalen en dat jullie ja ook jij! Geld willen doneren zodat jongeren in Uganda een beter leven kunnen krijgen. want ieder kind verdient een goed leven! Wij hier in Nederland hebben het mega goed en alles word hier voor ons geregeld! En daar moeten ze soms zelfs werken om aan eten te komen. Een dak boven ons hoofd dat is super normaal hier, maar daar zo normaal is dat niet. Wild u alstublieft helpen zodat wij hier verandering in kunnen brengen. Doneer nu! U kan al zoveel betekenen voor de mensen daar.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

Ik heb uw hulp nodig!

19-04-2021 | 11:55        Hoi,  Wij Hanna Jacolien en ik zijn bezig om onze actie voor te berijden, maar we kunnen jullie hulp goed gebruiken! We willen zoveel mogelijk geld op halen voor Uganda zouden jullie willen doneren dat helpt ons en de mensen daar heel erg, het hoeft niet veel te zijn alle kleine beetjes helpen.  groetjes Jacolien, Hanna en Anna!
Lees meer