Gomarus Eline Lukje

Ik kom in actie tegen aids/hiv in Zuid-Afrika

( Lid van team: Gomarus - klas 3c )

Doneer nu
Meer informatie

Ik ga de Verre Naasten helpen met geld in te zamelen voor de mensen in Zuid-Afrika. Veel mensen overlijden daar aan aids/HIV, 20% van de mensen daar hebben aids of HIV. Ik zamel geld in zodat we hen kunnen helpen met goede voorlichting te geven en medicijnen kunnen aanbieden. En als u wilt kunt daar ook bij helpen, door een bedrag naar uw keuze te doneren.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

  Bekijk alle
26/02/2020 | 16:12

Statiegeldflessen :)

De eerste statiegeldflessen zijn binnen! :) vandaag naar de winkel gebracht en het heeft in totaal (tot nu toe) €6-, opgeleverd. 

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!