gomarus, anna, deborah, grietha veenstra

wij komen in actie voor onze naasten!!!

( Lid van team: Gomarus - klas 2b )

Doneer nu
Meer informatie

Beste mensen,

Wat fijn dat jullie al zo veel gedoneerd hebben of gaan doneren. Wij organiseren een sponsor loop in wijnjewoude. Je kunt daar aan meedoen.

Wil je meedoen kijk dit even: stuur een appje naar ae_veenstra en 7deborah en grietha_van_der_meulen op Instagram om meer informatie te krijgen. 

Wij gaan als actie zaterdag 7 maart om 11uur s'ochtens op de radio smelneFM vertellen over onze actie.

Groeten grietha, Anna en deborah

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

21/03/2020
22:38

Gift

Bekijk alle

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!