Greijdanus Meppel in actie voor Verre Naasten

Dianne Hulzebosch

( Lid van team: GM Klas M1CTL Hulzebosch )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 100 (50%)

Meer voedsel, schoolgaande kinderen en minder ziektes. Dat is de inzet van een landbouw- en gezondheidsproject voor arme boerenfamilies op het platteland in Noordoost-India. Zo zorgt een goede oogst - dus goede inkomsten - ervoor dat kinderen uit boerenfamilies naar school kunnen. En met een goed gevulde buik, gaan de leerprestaties ook nog eens omhoog! Voor dit mooie project van Verre Naasten komen leerlingen van Greijdanus Meppel dit jaar in actie tijdens de Maak Meer Marathon. Help je mee? Voor €20,- sponsor je al een landbouwtraining voor een groep boeren!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

Samenzangavond in de Höftekerk in Hardenberg, aanmelden

14-10-2021 | 12:31 Op donderdagavond 4 november organiseer ik een samenzangavond in de Höftekerk te Hardenberg. Onder begeleiding van Herman Boerman op het orgel en Brent Hulzebosch op piano zullen we prachtige liederen zingen.Van harte welkom om mee te komen zingen. In verband met de huidige maatregelen is het nog wel nodig om u op te geven. Dat kan via deze link.Er zit een maximum aan het aantal bezoekers dat in de kerk mag komen, dus wees er snel bij want vol is vol!De toegang is gratis. Wel wordt er een collecte gehouden die geheel ten goede komt aan de actie voor India. Van harte aanbevolen!! U kunt ook via mijn actiepagina geld doneren voor dit goede doel. Ik hoop dat u helpt om dit een succesvolle actie te laten worden en hoop u graag te zien op donderdagavond 4 november om 19:30 uur.
Lees meer