Voedselpakketten voor gezinnen op Soemba, Indonesië

Voedselpakketten voor gezinnen op Soemba, Indonesië

Meer informatie

Voedselpakketten voor gezinnen op Soemba, Indonesië

Om de verspreiding van coronavirus in te dammen, ligt in Indonesië de economie al enkele weken stil. Veel gezinnen hebben hierdoor geen inkomen. En geen inkomen betekent geen huishoudgeld om bijvoorbeeld eten te kopen. Dat geldt ook voor flink wat gezinnen die lid zijn van de GGRI-kerken - partnerkerken van Indonesië Mission | Verre Naasten - op Soemba, een van de armste eilanden in Indonesië. De diakenen willen de meeste kwetsbare gezinnen uit hun kerken en ook daarbuiten voorzien van een voedselpakket, ter waarde van zo’n 35 euro. Daarmee kunnen ze weer een paar weken vooruit.

Help jij ook mee, zodat de diakenen van de GGRI-kerken op Soemba noodhulp kunnen bieden aan haar gemeenteleden? Start nu je eigen actiepagina en maak diaconale noodhulp van de kerken in Indonesië mogelijk! 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!