Voedselpakketten in Zimbabwe

Voedselpakketten in Zimbabwe
Normal acc317e7907df1da33f235e1c0ade765611d6d9b
van totaal € 500 (100%)

Vorig jaar raasde de orkaan Idai over zuidelijk Afrika, waarbij Zimbabwe hard werd getroffen. Ook de economische en politieke situatie  is er al jaren slecht. En nu komt daar nog de coronacrisis bij… Onze CCAP-partnerkerken (Church of Central Africa Presbyterian) zetten zich in voor de kwetsbare mensen in haar omgeving. Vanwege de lockdown zijn veel mensen hun dagelijkse inkomsten kwijtgeraakt. En geen inkomen betekent kortweg geen eten… De kerk komt daarom in actie en deelt voedselpakketten uit aan de meeste kwetsbare families, binnen en buiten de kerk. In totaal gaat het om zo’n 500 gezinnen.  

Help jij ook mee, zodat de CCAP-kerken voedselpakketten kunnen uitdelen aan de meest kwetsbare gezinnen in hun omgeving? Start nu je eigen actiepagina en maak diaconale noodhulp van de kerken in Zimbabwe mogelijk!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.