Voedselpakketten in Myanmar

Voedselpakketten in Myanmar

Meer informatie

In Myanmar ligt de economie al enkele weken stil. Veel gezinnen hebben hierdoor geen inkomen. Dat geldt ook voor gezinnen van onze RFPM-partnerkerken (Reformed Presbyterian Churches Fellowship Myanmar). Leden van de Ontmoetingskerk in Hasselt weten zich sinds enkele jaren extra betrokken op deze kerken in het voormalige Birma. De leden van de RPCFM-kerken zijn vooral dagloners en medewerkers van de textielfabrieken die nu allemaal dicht of failliet zijn. De diakenen willen daarom de meest kwetsbare gezinnen voorzien van een voedselpakket. Het gaat om zo’n 250 gezinnen in de  regio Yangon.  

Help jij ook mee, zodat de RPCFM-kerken voedselpakketten kunnen uitdelen aan de meest kwetsbare gezinnen in de kerk? Start nu je eigen actiepagina en maak diaconale noodhulp van de kerken in Myanmar mogelijk! 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!