Voedselpakketten in Ivoorkust

Voedselpakketten in Ivoorkust

Meer informatie

Om de verdere verspreiding van het coronavirus te beperken, is Ivoorkust grotendeels in lockdown. Dat betekent ook dat de theologische school FITEP (Faculté Internationale de Théologie Evangélique et Protestante), samenwerkingspartner van West-Afrika Mission | Verre Naasten, gesloten is. Dat heeft direct effecten voor het personeel: er zijn geen inkomsten om eten te kopen. FITEP vraagt steun om voedselpakketten uit te kunnen delen in een brede kring rondom de school (personeel, studenten, betrokken kerken en arme families in de directe omgeving). Het gaat om zo’n 120 gezinnen.

Help jij ook mee, zodat de FITEP-school voedselpakketten kan uitdelen in de directe kring van betrokkenen? Start nu je eigen actiepagina en maak diaconale noodhulp in Ivoorkust mogelijk! 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!