TL 3C Greijdanus Meppel

Geef voor kennis, gezondheid, voorlichting en middelen !!

Meer informatie

Wij willen ons graag inzetten voor schoolkinderen en boeren in Noord-oost India. Dit doen we door zoveel mogelijk geld op te halen. Met dit geld wordt gezondheidszorg geboden, agrarische voorlichting gegeven en zaaigoed ter beschikking gesteld en worden drinkwatervoorzieningen aangelegd.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

13/11/2019
20:42

Anoniem

Bekijk alle

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!