Help SETIA in Jakarta openhouden

Help SETIA in Jakarta openhouden
Normal fe88c86f94ad6c8b874aff1b480dc385b7667ad7
van totaal € 5.000 (5%)

In Indonesië grijpt het coronavirus snel om zich heen, waarbij de meeste besmettingen gemeld zijn vanuit de hoofdstad JakartaDaarom zijn alle colleges op de SETIA-campus in Jakarta stilgelegd.  Van de masterstudenten - het programma dat Indonesië Mission | Verre Naasten ondersteunt - zijn 19 studenten naar huis, waar ze een tijdje in quarantaine blijven. Online worden nog wel enkele colleges en opdrachten verzorgd. Er zijn ook 6 studenten op de campus gebleven, omdat ze thuis geen online mogelijkheden hebben, maar toch hun college-opdrachten willen afmaken. Daarnaast wonen er honderden bachelor-studenten op de SETIA-campus. Gelukkig is er nog niemand ziek geworden. 

Vanwege verminderde inkomsten kan de grootste sponsor van SETIA geen financiële steun meer geven aan de school. Intussen moeten de vaste lasten, zoals de salarissen van de medewerkers wel gewoon doorbetaald worden…  

Help jij ook mee, zodat de theologische school SETIA kan blijven bestaan? Start nu je eigen actiepagina en kom in actie voor SETIA in Jakarta! 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.