Voedselpakketen in Kenia

Voedselpakketen in Kenia

Meer informatie

Voedselpakketten in Kenia

Kenia is één van de landen dat een extra tik krijgt door de coronacrisis, bovenop de problemen die het land al heeft… Want het land wordt namelijk al een tijd geteisterd door een sprinkhanenplaag, maar ook de vele regenval zorgt voor overstromingen en aardverschuivingen. Hulp is in Kenia hard nodig!  

De Africa Evangelical Presbyterian Church (AEPC) - partnerkerken van Kenia Mission | Verre Naasten - komt in actie en helpt in haar omgeving door arme gezinnen een kleine financiële bijdrage te geven (cash), zodat zij zelf voedsel kunnen kopen.  

Help jij ook mee, zodat de AEPC-kerken in hun omgeving noodhulp kunnen verlenen? Start nu je eigen actiepagina en maak diaconale noodhulp van de kerken in Kenia mogelijk!  

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

16/06/2020
19:20

Anoniem

Bekijk alle

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!