Voedsel- of financiële hulp in Noord-India

Voedsel- of financiële hulp in Noord-India

Meer informatie
Vanwege de lockdown in India zitten veel mensen zonder werk. En geen werk betekent geen inkomen, dus geen eten… De PFCC-kerken (Presbyterian Free Church Council) in en om Kalimpong - partnerkerken van India Mission | Verre Naasten - willen hulp bieden aan 1.000 gezinnen. Dat doen ze door óf een voedselpakket te geven óf een geldbedrag, in cash (zo’n 15 euro). Daarmee kan de betreffende familie zelf voedsel kopen.  

Help jij ook mee, zodat de PFCC-kerken noodhulp kunnen bieden in haar omgeving? Start nu je eigen actiepagina en maak diaconale noodhulp van de kerken rond Kalimpong (Noord-India) mogelijk! 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!