Gomarus - klas 1b

1B VOERT ACTIE voor khothatsong

Meer informatie

Het Khothatsong Committee is een VGKSA-initiatief in de townships bij Pretoria, gericht op aidszorg. Khothatsong biedt thuiszorg door de hulpverleners van het Home based care-team, een voorlichtingsprogramma rond bewustwording (in de kerken en onder kerkjongeren en jongeren uit de townships) en pastorale, geestelijke ondersteuning voor de aidspatiënten en hun families. Khothatsong betekent ‘a place of comfort’. Die troost wil Khothatsong bieden voor ieder die aids heeft of te maken heeft met aids in zijn/haar omgeving..
Meer info: https://verrenaasten.nl/projects/khotatsong-aids-committee

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

31/03/2020
12:26

Jonathan

Bekijk alle

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!