GKV Bergentheim

Het begint met een V.O.N.K.
Normal 19bb8d3b25eb2e653ce40fe1818837c9be62de1e
van totaal € 3.000 (221%)

"Stap samen met een team uit je kerk in de schoenen van evangelisten en ervaar het zelf op 9-10 juni 2017, tijdens de 2e editie van Missie V.O.N.K. Een actieve, nachtelijke sponsoruitdaging van 12 uur, in de bossen bij Hardenberg!" Dat laten wij ons in Bergentheim geen twee keer zeggen! Met een enthousiast team gaan we ons de komende tijd storten op het werven van sponsorgeld voor het werk van evangelisten wereldwijd met als uiteindelijke uitdaging DE nacht in de bossen bij Hardenberg waarbij we 'in het klein' gaan ervaren hoe het moet zijn om als evangelist te werken!

 

Volg ons op facebook: https://www.facebook.com/VONKBergentheim/ 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

Kindermiddag KING met opbrengst voor Missie V.O.N.K.

24-04-2017 | 22:08 Dankzij de kleine 'koekenbakkers' van de KING die vanmiddag tijdens een kindermiddag druk aan het bakken waren (koekjes voor de mensen van "de Muldershoek") hebben we als team Bergentheim weer een mooie donatie mogen ontvangen voor onze #missievonk Bedankt!! 
Lees meer