Fontein van V.O.N.K.(en)

De Fontein (Zwolle-West) in actie voor Verre Naasten!
van totaal € 5.000 (103%)

Wij, Zeger de Vente, Irene Sietzema, Asjen van den Berg, Ronald Schoneveld, David Kooijker, Annegreet Gootjes, Liene Bosch, Jaco van Hoffen, Wim Huizenga en Joost Dusseljee, zetten ons in voor Verre Naasten. Komende tijd houden we jullie op de hoogte van alle acties die we gaan organiseren. Houd deze pagina dus goed in de gaten! Sponsor ons en geef voor het goede doel, bedankt!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

Acties missie Fontein van V.O.N.K.(en) - 5 acties in 5 weken! 

08-05-2017 | 09:44 Missie V.O.N.K - 5 acties in 5 weken!  Actie 1: Zie je op tegen de examens of wil je nog wat extra hulp bij het leren voor een toets?  Bied voor het goede doel op 2 uur HUISWERKBEGELEIDING van Asjen van den Berg.  Hij heeft een aantal jaar gewerkt als huiswerkbegeleider en kan je helpen bij alle vakken op alle niveaus.  Steun onze missie, dan steunen wij die van jou!  Wie biedt? Starten bij 20 euro. 
Lees meer