#Deeljefeestje met Deyvson in Brazilië

#Deeljefeestje met Deyvson in Brazilië

Meer informatie

Brazilië, het grootste land van Zuid-Amerika en een van de grootste landen ter wereld. Brazilië is een land van uitersten. Het kent verschillende klimaten en landstreken. Ook cultureel gezien is er een groot verschil tussen stammen die in de regenwouden leven en de bevolking die in steden als Rio de janeiro en Sao Paulo leven. Er is een grote kloof tussen arm en rijk. Volgens de OESO (Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling) is dat verschil in Brazilië, ten opzichte van andere landen, het grootst. En op deze plek wil Deyvson Alves een verschil maken. 

Deyvson Alves, getrouwd met Juju, werkt als kerkplanter in Brazilië. Naast gemeentestichting in Passo Fundo, plant Deyvson nieuwe gemeenten in de buurt. Zijn werk als kerkplater is niet altijd even makkelijk. Kerkplaters in Brazilië werken vaak op afgelegen plekken en moeten hun familie en vrienden vaak voor langere tijd missen. Help jij mee zodat Deyvson in zijn omgeving het Evangelie kan verkonzidgen? #Deeljefeestje met Deyvson en help hem een handje op weg! 

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!