#Deeljefeestje met Dorcas in Zuid-Afrika

#Deeljefeestje met Dorcas in Zuid-Afrika

Meer informatie

#Deeljefeestje met Dorcas, manager van Nakekela in Zuid-Afrika 

Jezus’ handen en voeten zijn voor de mensen om hen heen; dat is het streven van het Nakekela Christian Care Center. De verzorgingskliniek voor aidspatiënten (Nakekela betekent ‘zorg’) biedt jaarlijks opvang aan zo’n 100-150 ernstig zieke aidspatiënten. Veel patiënten lijden ook nog eens aan tuberculose en zijn te zwak om nog thuis verzorgd te worden. In de kliniek krijgen ze liefdevolle zorg, vinden rust en horen het evangelie. Waar dat wel mogelijk is, wordt er vanuit Nakekela thuiszorg geboden aan aidspatiënten en hun families in de omliggende dorpen in de regio KwaMhlanga, ten noordoosten van Pretoria.

Dorcas: ''Ik vind het mooi om te zien dat we een verschil maken in het leven van mensen. Het is bemoedigend werk om te doen.'' 

#Deeljefeestje met Dorcas en steun dit werk! 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!