#Deeljefeestje met Diodre in Sri-Lanka

#Deeljefeestje met Diordre in Sri Lanka

#Deeljefeestje met Diordre, manager bij LEADS in Sri Lanka

Kindermishandeling en seksueel misbruik komen veel voor in Sri Lanka. Vermoedelijk wordt iedere 90 minuten een kind misbruikt en bevindt één op de drie kinderen in hoofdstad Colombo zich in een onveilige, gewelddadige situatie. Christelijke hulpverleningsorganisatie LEADS is tot nu toe de enige organisatie in Sri Lanka die therapie, zorg en opvang biedt aan kinderen die misbruikt en mishandeld zijn.

LEADS heeft twee therapiecentra in Sri Lanka: een huis voor zestien kinderen (acht jongens en acht meisjes) in de hoofdstad Colombo en een klein huis in het noorden van het land. Dat biedt plek aan vier meisjes. In deze huizen kunnen kinderen (4-18 jaar) veilig en in alle rust verblijven, werken aan herstel en genezing. Naast het feit dat ze goede zorg, therapie en onderwijs krijgen, leren ze hier ook nieuwe vaardigheden. Zo wordt er bijvoorbeeld gewerkt aan hun weerbaarheid.

Diodre, manager bij LEADS: ‘’We geloven dat, los van de therapie en de ondersteuning die je geeft, het uiteindelijk alleen God is die wonden kan helen. Bijzonder de diepe littekens die zijn veroorzaakt door pijn en beschadiging.’’

#Deeljefeestje met Diordre en steun het werk van LEADS in Sri Lanka. 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!