Voedsel en medicijnen op Sri Lanka

Voedsel en medicijnen op Sri Lanka

Meer informatie

Voedsel en medicijnen op Sri Lanka 

 Ook in Sri Lanka is noodhulp hard nodig. Veel mensen zijn vanwege de lockdown hun dagelijkse inkomen kwijtgeraakt. De Christian Reformed Church of Sri Lanka (CRCSL) - een partnerkerk van Verre Naasten – verleennoodhulp aan gemeenteleden die nú hard hulp nodig hebben. De kerk voorziet ze daarom in eerste basisbehoeftenzoals voedsel en medicijnen. Met hulp van Verre Naasten wil de kerk zo’n 450 gezinnen helpen.  

Help jij ook meezodat de CRCSL-kerken in hun omgeving noodhulp kunnen bieden? Start nu je eigen actiepagina en maak diaconale noodhulp van de kerken op Sri Lanka mogelijk! 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!