Voedselpakketten in Burkina Faso

Voedselpakketten in Burkina Faso
van totaal € 1.250 (0%)

Voedselpakketten in Burkina Faso

In Burkina Faso ligt de economie al enkele weken stil. Veel gezinnen hebben hierdoor geen inkomen. Zo ook de gezinnen uit de kerkelijke gemeenten van Eglise Nouvelle Alliance (ENA), partnerkerken van West-Afrika Mission | Verre Naasten. De kerk wil haar gemeenteleden voorzien van de dagelijkse behoeften en deelt daarom voedselpakket uit. Het gaat om ongeveer 600 gemeenteleden, zo’n 60 families.  

Help jij ook mee, zodat de ENA-kerken noodhulp kan bieden aan haar gemeenteleden? Start nu je eigen actiepagina en maak diaconale noodhulp van de kerken in Burkina Faso mogelijk! 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.