1C

1C pakt alles mee!

Meer informatie

"1C pakt alles mee"; het motto van deze gezellige klas die de uitdaging aangaat om zoveel mogelijk geld op te halen voor India.

We halen geld op voor onder andere landbouwprojecten en gezondheidzorg in India!
We leven in een vrij en rijk land en hebben dat te delen met de mensen bij wie dat minder vanzelfsprekend is.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

14/10/2019
08:36

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
09/10/2019 | 11:11

De eerste Tikkies!

De eerste tikkies zijn binnen!Vannochtend is klas 1C dan daadwerkelijk begonnen aan het inzamelen van geld voor India!Ik, Bert Horjus één van mentoren van 1C wil u (alvast) bedanken voor uw bijdrage aan dit project.  Heeft u nou zoiets van: deze klas mag dit jaar wel winnen? Uw ideeën bijdragen op andere manieren dan financieel zijn heel (ook) erg welkom! Onze dank is groot, Bert Horjus

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!