1C

1C pakt alles mee!

Meer informatie

"1C pakt alles mee"; het motto van deze gezellige klas die de uitdaging aangaat om zoveel mogelijk geld op te halen voor India.

We halen geld op voor onder andere landbouwprojecten en gezondheidzorg in India!
We leven in een vrij en rijk land en hebben dat te delen met de mensen bij wie dat minder vanzelfsprekend is.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

20/11/2019
12:41

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
06/11/2019 | 9:59

De €2200,- gepasseerd en de spelletjesmiddag!

Daar zijn we weer! Op deze dankdag zijn we erg dankbaar voor alle giften die gegeven zijn.  Afgelopen zondag is er met de spelletjesmiddag €222,50 opgehaald door de toppers Jelte en Justin.Heel er goed gedaan jongens, bedankt voor jullie inzet! We hebben nog een week om geld in te zamelen en willen jullie nog een laatste maal vragen om eens goed na te gaan of iedereen die zou kunnen doneren al heeft gedoneerd. Zo kunnen we nog een laatste eindsprint maken!   Bedankt voor jullie support!

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!