Greijdanus Zwolle steunt India!

Project is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
Streefbedrag behaald
van totaal € 5.000 (102%)

Dit is Ram Pan Mawia hij is 23 jaar en 2e jaar student op PTS. Hij komt uit Yangon, Myanmar. Hij is naar deze school gekomen, omdat hij merkte dat hij veel vragen kreeg over de Bijbel en het geloof. Hij had lang niet overal antwoorden op en vroeg zich zelf ook vaak af hoe het nou precies zat.

PTS is een theologische opleiding voor gedreven mannen en vrouwen die predikant of evangelist willen worden in India en andere delen van Azië. In school ligt het noorden van India in de plaats Dehra Dun. Op het PTS zitten ongeveer 100 studenten, waarvan elk jaar zo’n 30 studenten een studiebeurs ontvangen via India Mission | Verre Naasten. Zonder deze beurs zouden veel studenten nooit een opleiding kunnen volgen!

Met deze actie steunen jullie studenten zoals Ram Pan, zodat hij goede faciliteiten heeft op zijn school om goed te kunnen studeren. Jullie geld wordt besteed aan het opknappen van toiletten, de slaapzalen en vernieuwen van de schoolmaterialen.

Helpen jullie mee?

 

 

Elze Toornstra Verre Naasten

acties@verrenaasten.nl

0384270419

Bekijk alle

Greijdanus Zwolle - VMBO T(H)2 in actie voor India!

15-12-2017 | 16:04 Na ruim vier weken actievoeren werd vrijdag 15 december de opbrengst bekendgemaakt van de Maak Meer Marathon op het Greijdanus in Zwolle. De 120 leerlingen van VMBO T(H)2 zamelden samen op vrijdag al € 4896 in voor het opknappen van een school in Noord-India (via een partner van Verre Naasten). En nog steeds komt er geld binnen van de verschillende acties! Zo lieten veel leerlingen zich van hun creatieve kant lieten zien:  er werden zelfgemaakte houten kerstbomen en kaasplankjes verkocht. Ook werd er van alles gebakken en allerlei karweitjes uitgevoerd! De origineelste actie dit jaar kwam van Clarieke, Rachel, Inez, Laura en Mette die als de  “Lit Girls” met het maken van portretten door middel van sneltekenen bijna 300 euro ophaalden! Maar nog succesvoller was het team van Toby Roskam en Lennard Lap, zij haalden per persoon het meeste geld op door hun hele netwerk bij de actie te betrekken. Met deze acties won klas T2B de welverdiende taart! Mooi om te zien dat de leerlingen door het inzetten van hun talenten hun studiegenoten in India een hart onder de riem willen steken. Al hun inspanningen zijn nog terug te vinden op de actiewebsite:https://www.mijnmission.nl/project/greijdanus-zwolle-steunt-india Bedankt voor jullie inzet voor India!        
Lees meer