Greijdanus Meppel in actie voor India!

Project is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
Streefbedrag behaald
van totaal € 10.000 (121%)

In het Noordoosten van India zijn een drie scholen in de plaatsen; Bagbasa, Khangbor en Saikot. Zij geven goed kwalitatief én Christelijke onderwijs aan de allerarmsten. Met beperkte middelen  en zeer toegewijde docenten zijn ze aan het werk. De salarissen van de leraren en schoolspullen worden door de ouders betaald. Al het geld wordt besteed aan het lesgeven en de kwaliteit van het onderwijs, zodat er vaak niets over blijft voor het onderhoud van de gebouwen en de inrichting van de klas. 

Deze Maak Meer Marathon op het Greijdanus, is bedoeld om geld in te zamelen om de gebouwen een upgrade te geven. En de scholen weer te voorzien van voldoende en goede lesmaterialen. Met als doel:  zoveel mogelijke kinderen de kans toegang te geven tot betaalbaar, maar ook kwalitatief goed en christelijk onderwijs. Want met de passie voor het vak en het overbrengen van de Christelijke boodschap zit het wel goed, de middelen daar schort het momenteel aan. Met hun zelfbedachte acties gaan de leerlingen aan de slag dit doel te realiseren. Ze hebben tot 17 oktober de tijd, helpt u hen en daarmee de scholen in India op weg in het nieuwe schooljaar?

Elze Toornstra

acties@verrenaasten.nl

0384270419

Bekijk alle

Terugblik actie Meppel

07-11-2017 | 14:14 Wat was het een feestelijke afsluiting op 17 oktober met de Maak Meer Marathon op Greijdanus Meppel! Het bedrag is ook nog eens extra opgelopen, na deze feestelijke afsluiting! Kijk mee en geniet nog even na, en nogmaals ontzettend bedankt voor jullie inzet en betrokkenheid op deze manier bij de schoolkinderen in India!   
Lees meer