#deeljefeestje met Daan Infaindan uit Indonesië!

Meer informatie

'God heeft een mooie agenda. God leidde me als predikant en nu ook als docent aan de SMTK. Als evangelist had ik  in het binnenland erg lastig in mijn gemeente in Senggo, maar God gaf me een nieuwe taak met nieuwe uitdagingen: jongeren te begeleiden en te enthousiasmeren in het geloof tot God. Mijn belangrijkste tool hierin? Vertellen! Want de liefde van God verspreiden begint met vertellen over God liefde en ook vooral met elkaar leven: zorgen en vreugde delen. Vooral in het binnenland is die taak niet gemakkelijk, maar het is wel mooi om zo te dienen en iets van Gods liefde te laten zien'.

'Op de SMTK proberen we dat ook te bereiken: de kinderen leren in het internaat het samen met elkaar leven in gemeenschap. We proberen zelf ook een voorbeeld te geven (Daan is waarnemend internaatsleider en woont op hetzelfde terrein) door ons huis open te stellen. En ook op school wordt het door de docenten in de lessen tot uiting gebracht: christelijk geloof gaat ten diepste niet om theorie maar om God echt te leren kennen.  Ik hoop dat we niet zozeer slimme studenten afleveren, maar vooral studenten die echt Christen zijn en hun verantwoordelijkheid nemen in de kerk, juist ook in het binnenland, in plaats van met overheidsbanen aan de kust (red.  groot probleem op Papoea is leegloop van het binnenland door betere banen aan de kust). Helpt u mij mee deze jongeren voor te leven?'

Verre Naasten

acties@verrenaasten.nl

0384270410

26/12/2018
11:53

Anoniem

Bekijk alle

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!