Meer informatie

Ken je dat? Je hebt een jubileum of (verjaardags)feest en je voelt je al zo gezegend, dat je eigenlijk geen behoefte hebt aan cadeaus. Wellicht dat je dan je naasten wereldwijd kunt laten delen in jouw feestvreugde!?

Met ons concept #deeljefeestje, kies je één van de projecten en maakt je een actiepagina aan (soort online collectebus). Je vraagt je netwerk om i.p.v. een cadeau, een gift over te maken ten bate van jou gekozen project. Je stuurt jouw familie en vrienden een link naar jouw persoonlijke actiepagina. Wil je liever offline inzamelen? Vraag het feestpakket aan en ontvang een leuke opvouwbare collectebus én flyers om uw netwerk te informeren over #deeljefeestje.

Door op deze manier te delen, laat je ook anderen meegenieten van wat je hebt ontvangen! Want, samen zijn we Gods wereldwijde kerk en mogen we Zijn liefde en levensreddende boodschap doorgeven. In woorden én daden. Zo deel je niet alleen jouw welvaart, maar ook een stukje van jou geloof. Hoe mooi is dat? Wie wil je laten meedelen in jouw feestvreugde? 

#Deel je feestje met:

 

George :

Maak kennis met George, een gedreven dominee uit Zuid-Afrika, die zich met hart en ziel inzet voor zijn gemeente en community. Help hem zijn droom te verwezenlijken! Lees hier meer over George en start een actie voor hem!

 

Joshua:

Uren maken, improviseren en bemoedigen, zomaar een paar elementen uit het werk van Joshua voor de Malto-stam in India. Wat is zijn drive en wat maakt deze stam bijzonder? Maak kennis met Joshua en kom in actie, steun hem in zijn missie!

 

Daan:

Daan zet zich niet in voor slimme studenten, maar voor studenten die God in hart en ziel willen dienen en uitdragen. Help Daan om deze jonge, kwetsbare jongeren tot voorbeeld en inspiratie te zijn en ondersteun zijn werk op Papoea! Leer meer over het werk dat Daan doet en #Deeljefeestje met hem!

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!