#Deeljefeestje

van totaal € 7.500 (9%)

Ken je dat? Je hebt een jubileum of (verjaardags)feest en je voelt je al zo gezegend, dat je eigenlijk geen behoefte hebt aan cadeaus. Wellicht dat je dan je naasten wereldwijd kunt laten delen in jouw feestvreugde!?

Met ons concept #deeljefeestje, kies je één van de projecten en maakt je een actiepagina aan (soort online collectebus). Je vraagt je netwerk om i.p.v. een cadeau, een gift over te maken ten bate van jou gekozen project. Je stuurt jouw familie en vrienden een link naar jouw persoonlijke actiepagina. Wil je liever offline inzamelen? Vraag het feestpakket aan en ontvang een leuke opvouwbare collectebus én flyers om uw netwerk te informeren over #deeljefeestje.

Door op deze manier te delen, laat je ook anderen meegenieten van wat je hebt ontvangen! Want, samen zijn we Gods wereldwijde kerk en mogen we Zijn liefde en levensreddende boodschap doorgeven. In woorden én daden. Zo deel je niet alleen jouw welvaart, maar ook een stukje van jou geloof. Hoe mooi is dat? Wie wil je laten meedelen in jouw feestvreugde? 

 

#Deel je feestje met:

George in Zuid-Afrika :

Maak kennis met George, een gedreven dominee uit Zuid-Afrika, die zich met hart en ziel inzet voor zijn gemeente en community. Help hem zijn droom te verwezenlijken! Lees hier meer over George en start een actie voor hem!

 

Diordre in Sri Lanka: 

Diordre is manager bij LEADS, een organisatie dat zich inzet tegen kindermishandeling en seksueel misbruik in Sri Lanka. Help Diordre en stichting LEADS om een veilige haven te zijn voor deze kinderen. Lees hier meer over Diordre en #Deeljefeestje met LEADS

 

Daan in Indonesië:

Daan zet zich niet in voor slimme studenten, maar voor studenten die God in hart en ziel willen dienen en uitdragen. Help Daan om deze jonge, kwetsbare jongeren tot voorbeeld en inspiratie te zijn en ondersteun zijn werk op Papoea! Lees meer over het werk dat Daan doet en #Deeljefeestje met hem!

 

Robert in India:

“In India worden kinderen met een beperking gezien als een vloek. Zij worden daarom zoveel mogelijk uit het zicht van de omgeving gehouden. Ze brengen hun, vaak korte leven, door in een donker kamertje in het huis van hun ouders.'' Deel je feestje met Robert, projectmanager bij EHA in India.

 

Dorcas in Zuid-Afrika: 

Dorcas ervaart, als manager van aidskliniek Nakekela in Zuid-Afrika, dat de hulp die zij bieden een verschil maakt in het leven van de patient. Hierin ziet zij de kracht van Gods werk. Deel je mee in onze rijkdom door je feestje te delen met Dorcas. Lees meer over het werk van Dorcas bij Nakekela en deel je feestje met haar! 

 

Deyvson in Brazilië:

Deel je feestje met Devyson, kerkplanter in Passo Fundo Brazilië. Naast gemeentestichting in Passo Fundo, plant Devyson nieuwe gemeenten in de buurt. Het werk van een kerkplater is niet altijd even makkelijk. Kerkplaters in Brazilië werken vaak op afgelegen plekken. Help jij mee zodat Devyson in zijn omgeving het Evangelie kan verkondigen? #Deeljefeestje met Devyson!

Bekijk alle
14-11-2019 | 13:44 Deel je Feestje #jubileum