Maak Kennis met: Elias K Metto

11-12-2017 | 12:00

 Als kind van een gezin van 10 draait veel in Elias leven om 'overleven'. Zijn beide ouders hebben geen werk en iedereen leeft van de landbouw, want het gezin bezit twee kleine stukken grond. Naast Elias, heeft geen van de kinderen een opleiding hoger dan de basisschool. Iedereen werkt op het land om in de dagelijkse levensbehoeften te kunnen voorzien. Elias combineert zelf ook diverse baantjes om zijn studie bij RITT te kunnen betalen. Toch heeft hij het er graag voor over. Zelf is hij op zijn 16de tot geloof gekomen via een van de kampen van de kerk. Die ervaring is hem heel dierbaar en later wil hij ook graag andere jongeren zo in contact laten komen met de kerk. Ook heeft hij voor jullie een boodschap:

'My word to the youth in the Netherlands is that they guard their spiritual lives by putting their faith in Jesus Christ. I also encourage them to study and live by the word of God and to always pray to God. Finally they are welcome to visit and fellowship with us at RITT and RCEA.!'

Wie weet ontmoeten jullie hem zelf volgend jaar? Zet nog even je schouders onder de acties, want dit is de laatste week alweer! Benader nog één keer je netwerk, zet nog een laatste verkoop of sponsoractie op! Geef je energie om deze jongeren in Kenia een kans te geven om via RITT een grote impact te hebben op hun omgeving!