Maak kennis met Joyce Jeruto!

04-12-2017 | 12:00

Joyce Jeruto is 22 jaar en komt uit een gezin met 8 kinderen. Ze studeert nu sinds twee maanden op RITT. Haar vader is boer. Iedereen in het gezin helpt mee om aan voldoende geld te komen voor de eerste levensbehoeften. Zo verkoopt Joyce in de ochtend zelfgekweekte groenten op de markt. Ook leven ze met de minimale middelen om, zoveel mogelijk geld uit te sparen voor o.a. de studie van Joyce. Haar motivatie om naar RITT bijbelschool te gaan is omdat ze wil werken met wees kinderen en jongeren die in de put zitten. Ze heeft zelf mogen ervaren hoe het geloof haar hoop, kracht en wonderen heeft gebracht. Dat geeft ze graag door aan leeftijdsgenoten! 

Ook voor jullie heeft ze een boodschap:

'My encouragement to the youth in the Netherlands is to Serve God with all their strength, heart and soul. They should always know that their bodies are the temple of God. Always use your talents and gifts to serve God. Be prayerful and remember us in prayer as we also pray for you.I hope to meet and fellowship with you, either here in Kenya or there in your country.'

Een mooie aanmoediging om deze week mee in te gaan! Daarnaast nog een mooie initiatief op het platform. Kim Huiskes heeft het voor elkaar gekregen een collecte te kunnen houden voor het project in haar kerk. Mooie prestatie Kim, we hopen dat het veel mag opleveren!