Greijdanus Meppel in actie voor Verre Naasten

Stacey van der Haar

( Lid van team: 1EHV in actie voor Verre Naasten )

van totaal € 75 (240%)

Ik kom in actie voor een nieuw schoolgebouw in India. Help jij mee? Geef een gift op mijn actiepagina.

Waar onderwijs voor ons heel normaal is, is dat vaak in India niet het geval. English Bethel school, bij de grens van Bhutan, is opgericht door de kerk en is er voor de allerarmsten. Ze bieden goed, kwalitatief en christelijk onderwijs. Hierdoor krijgen deze kinderen ook kans om aan de armoede te ontsnappen en leren ze vaak ook God kennen. Super mooi!

Veel gezinnen deze regio kunnen onderwijs niet betalen. Engelish Bethel school wil graag een brug slaan tussen arm en rijk. En biedt daarom, als enige christelijke school in de regio, kwalitatief goed basisonderwijs voor de allerarmsten, tegen een redelijke prijs. Zo’n (basis)opleiding vergroot de kans op een betere baan enorm. En daarmee ook de kans voor kinderen (en gezinnen!) om aan de armoede te ontsnappen. Daarnaast bereikt Jezus’ liefde via de leerlingen van English Bethel school de huiskamers van de vele Hindoes in het gebied. En ver daarbuiten!

De Engelish Bethel school heeft een nieuw schoolgebouw nodig. En daarvoor kom ik samen met mijn school in actie! Help jij mee? Samen hopen wij €34.000 op te halen zodat er een nieuw schoolgebouw gebouwd kan worden. Alle kleine beetjes helpen. Alvast bedankt!

 

Dit is mijn persoonlijke motivatie:

Ik vind het erg dat kinderen niet in een goed gebouw naar school kunnen gaan, daarom probeer ik zoveel mogelijk geld in te zamelen zodat ze daar een nieuw gebouw kunnen maken en zodat die kinderen die daar wonen ook fijn naar school kunnen gaan dus ik hoop dat ik veel geld ophaal!

 

groetjes Stacey van der Haar.

Bekijk alle

geld ophalen

15-02-2023 | 10:44 Hallo allemaal Ik ben Stacey van der Haar, ik ben 12 jaar en ik zit op Greijdanus Meppel in klas 1e. Jullie konden al lezen dat wij geld ophalen voor india voor een nieuw schoolgebouw per kind van onze school proberen wij 125 euro op te halen, wij hopen dat dat lukt, door acties te voeren halen wij geld op. Wij hopen zo veel mogelijk geld op te halen voor india en ik hoop dat jullie mij daar bij willen helpen mijn doelbedrag is 75 euro maar meer geld is natuurlijk altijd welkom😉 groetjes Stacey.
Lees meer